Співає місяць, темні гори
Опришки сплять на полонині
Письменники знайшли тут твори,
А може навіть й нині..
Світліє ліс, ось сніг червоний.
То він від сонця, чи від болю?
Чиясь душа бьється в полоні
Та звинувачує недолю.
Ці гори бачили весь світ
Господарів було чимало,
Але роднійший їм тримбіт
І навіть серце не спіймало.
16.01.15
By M.M.