Чуєш, пахне кущ калини.
Чуєш, вітер свище.
Шкода наша Україна ,
Стала кладовищем.
Крові море пролилося,
На чистій земельці.
Ти не плач і не журися ,
Умийся в джерельці.
Якщо любиш та цінуєш
Україу-неньку.
Будеш її шанувати
І навіть босеньку.
Ми не будемо втрачати
Віру та надію.
Спільні сили переможуть
І здійсниться мрія.
Подивися, небо синє
І хмарок немає.
Наша люба Україна
Не спить, не дрімає.
Коли дощ іде, то плаче
Твоя Україна.
Коли сонечко засяє
Всміхається мило.