Як руки не помиєте,
й мікробів не змиєте
це вже півбіди.
Якщо личенько не вмите,
воно,начебто розбите.
Це справжнісінька біда!
Як не будете чистюлі,
а залишитесь грязнюлі
хвороби будуть завжди!
Чистими ви будьте,
здоров"я не забудьте
Зникне вмить біда!