Це почуття не поясниш словами,
але воно назавжди буде з нами.
Кожне слово про кохання
як пташине щебетання.
Та птахи різні бувають
деякі вже не співають.
Чому ж голос обірвався?
Ще ніхто не здогадався.
Як трагедія буває,
то кохання вмить зникає...
Та крім біди ще є надія
всіх вона умить зігріє.
Любов завжди переможе
їй надія допоможе!