Сонце у віконце усміхається.
Я встаю в ранкових промінцях.
Маминих долонь лише торкаюся
І лечу, немов у небесах.
Рідна моя, нене, ти єдина в мене.
Я всім серцем так тебе люблю.
Лину я до тебе і в очах, мов небо,
Добру твою усмішку ловлю.
Очі світанкові твої лагідні,
Колискові чарівні пісні.
Так мені з тобою поруч затишно,
Мов в казковім райдужному сні.
Мов та бджілка зайнята ти справами,
Відпочити ніколи тобі.
Щоб твоє життя мов сонце сяяло,
Проліски дарую голубі.