Стріляю вверх, стріляю вниз,
А в центр не влучаю.
То мабуть тренер мій, мене,
Неправильно навчає.
Все плутаю де тятива?
А де стріла, чи мушка?
Та й збоку в лука, ще стирчить,
Маленька завитушка.
Вже скоро третій рік мине,
Як взяв до рук я лука.
Занадто видалась складна,
Для мене ця наука.
Шлях лучника мабуть пройду,
Через мораль буддиста.
Надіюсь, що душа моя,
Для цього справді чиста.