Ти не будеш мрією,
ти залишишся в спогадах,
а приснишся - від сну
пробуджусь!
Не вини, в чому винен
не дзвони, щоб я плакала,
я тебе відпущу!
Не з*являйся на хвилечку,
не думай ні трішечки
а як думаєш - думку жени.
Не сходяться принципи,
розбіглися стежечки,
є, як є.
Не лий бруд відрами,
не шукай моїх похибок,
я особа людська,
Все, що було не вернеться,
Все, що буде - попереду.
Були ми, стали "я".