Порівняй,
краще Робін Гуд
стріляє з лука,
чи одним словом
розбиває серце сука?
Порівнюючи,
ти змінюєш цей світ,
змінюєш хід думок людей,
надихаєш
на тисячі нових ідей.
Якби я вмів цим керувати,
лягав би кожний день
з новою бабой спати.
Порівняв тут якогось чувака я
і англійську королеву,
а вона почула
і на гебрі розмістила
замість курки-лева.
Порівняй що маєш,
з тим що мати міг,
якби себе ти тільки слухав,
бо на відміну від Ван Гога,
надіюсь маєш
голову й два вуха.
Не падай друже,
зберися з духом,
побач що там
за горизонтом
і нехай не йомайо
не бляха-муха!