|
Запах хліба та парного молока,
Теплі ранки та сонечка рука;
Цвлунки вітру та пісня солов'я,
Нектар солодкий та твоє ім'я.
Квітучий сад та вишенькі поспілі,
Пшениці поле та розчервонілі
Яблучка бокасті та грушки́ медові,
Шепіт хвиль та квіти різнокольорові.
Рожевий захід сонця падає проміння,
Останній погляд Неба,променя жевріння;
Тихі я́сні зорі,місяць,прохолода,
Відчинене вікно та аромат свобода.
Кізочка маленька та бекає баранчик,
Цибуля,сало,хліба черствого окрайчик;
Луки та ліси,та грибочки різні,
Ген там,аж за обрій,душа літає в пісні.
Коник вороний та корова Муся
Глипає очима,я їй посміхнуся;
Ліси із кукурудзи та багнисті плавні,
Саморобний човник та купання в травні.
Ла́зіння деревами та стрибки у воду,
Ховання,будування таємного то плоту;
А головне-пшениця спіла та зерниста,
Немов сипнув хто з Неба жовтого намиста.
Запах хліба з печі та тепле молоко,
Котик біля боку-то рудий Панько;
Світанок променистий,другі,треті півні,
Великі сірі очі цікаві та наївні.
У моєму серці живе оця іскринка,
Вона моя надія,віра та живинка;
Тихий гарний вечір,соловейко в га́ю-
То я тобі цю пісню закохано співаю.
І летить ця пісня крізь бурі океани,
Співає соловейко водицею з Йордани;
У моєму серці живе уся країна,
Я до тебе лину,Небесна як перлина.
Тобі дарую серце,країну загадкову,
Дарую спокій й тишу,Небесну колискову;
Тебе торкаюсь вітром-країна то моя,
Цілую ніжно-ніжно-то пісня солов'я.
ID:
648977
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 04.03.2016 21:04:38
© дата внесення змiн: 04.03.2016 21:04:38
автор: Артишук Марія
Вкажіть причину вашої скарги
|