Надіє, Надіє,
летять мої мрії...
Світла голубко,
в страшних пазурях...
А думка лоскоче,
пестить і гріє :
Не вмер патріот ще
у наших Краях..
Надіє, Надіє,
з тобою всі мрії,
Взірець ти яскравий
для кожного з нас !
Ти -та , що не зрадить,
а любить , леліє
Мою Україну,
як бачивТарас.
Достойна донька
свого Батька- пророка,
Що не забула
і вміє любить,-
Взірець всьому світу
і вам - збайдужілим-
Любити , як треба
і як треба жить !
Тобі - люба Жінко,
вкраїнська Мадонно,
Сьогодні всі квіти,
які тільки є,
Несемо тобі
через мури бетонні
І вірим в щасливе
майбутнє твоє !
Майбутнє твоє
і твоєї країни...
Таки Україна
заждалась тебе,-
Досить вже з неї
страшної руїни...
Ти - та , за якою
народ твій піде !