Давно знайомий світ та незначні деталі,
Довкола знов колючий дріт,
І запитання в голові: - що далі?
Куди спрямуєш далі свій політ?
І що для тебе зараз є важливим?
Яких думок ти уникаєш в голові?
Де ти завжди черпаєш сили?
І як ти дотепер ще не на дні?
Любов, моя любов, що незабутня,
Ще дотепер жевріє у душі,
Хтось інший вже б давно забувся,
Але не я, це не про мене - ні!
Кохання, що старанно окриляло,
І дотепер мене ще береже в мені,
Воно як рятувальний пліт для мене стало,
Тому я на плаву, а не на дні.