Відсьогодні, чуєш? Сьогодні
Я змінила стратегію дій,
Піддалася тобі моя гордість
І звітує про ніжність твоїй…
На долоні написана правда,
Ти читаєш між ліній руки,
І здається, не маю вже прав, та
Віддаю їх тобі залюбки.
Відсьогодні я мрію. Ти знаєш,
Де кінець і початок шляхів,
Моя відданість сліпо тримає
Курс по твоїх слідах. І в снах, і в
Наших днів найстрашнішій реальності
Нерозлучно крокуємо ми
І пасуємо так ідеально. Ти
Вніс весну до моєї зими…