То не земля зійшла з орбіти,
Війська Люцифера не в грі.
То люди розучились розуміти,
Канібалізм моралі - суть в житті.
Горланять всі: "Розвинуте суспільство!"
Комунікації немає меж.
Бабусі ж, все ще ніде сісти,
В трамваї всі занурені в "прогрес".
Живемо без язичного суспільства,
Та ідоли залишились живі.
Дітей наших позбавили дитинства,
Оділись в бренди голови пусті.
Фотографуємо скоріш ніж з'їсти,
У смайлах виражається життя,
Невже прийдеться знову у печери лізти?
Куди закотиться людське буття!?