Разом самотні
Больно
Тремтять душі
Дома
На небі звисли
Звёзды
Дивляться звідси
В гнёзда
Люди в полоні
Го́рода
Сховали в долонях
Что до́рого
Дивляться очі
В глаза
А бачать охоче
Себя
Зорі на небі
Чудом
Поводять себе
Как люди
Поодинокі зорі
Все вместе
У небі прозорім
Созвездием
(Я залишаю вірш без пунктуації. Кожна друга строка написана російською, а може взагалі іншою людиною)