Не сумуйте, що довга зима,
Небо сіре й не зовсім привітне.
Що давно так тепла вже нема
І природа ще спить і не квітне.
Поспішає до нас вже весна,
Її подих відчутно в повітрі,
Посміхніться, бо скоро вона
Змінить все навкруги дуже спритно.
Знов пташки заспівають пісні,
Сонце лагідне в небі засяє,
Все ж подякуйте друзі зимі,
Бо без неї весни не буває.