Змінювати? Як? Кого?
Себе самих? Чи світ ,що потопає у брехні?
Людей, які шукають власну долю
І, не замислюючись, гинуть у багні?
Які кажуть,що ніколи не покинуть,
Та натомість розвертаються і йдуть.
Які кажуть, що завжди будуть поруч,
Та немає нікого тут…
Може, змінити душу, витримку,
Характер, почуття?Закритися від світу
І просто йти повз їх життя?
Не думати про тих, кому ти
Зовсім не потрібний, кому без тебе
Буде навіть легше жити!
Так, ця правда є гірка, але терпима,
Краще не відкривати всі замки
Для того, щоб згодом не впасти на коліна