-Діждалися! Кати над нами насміхаються,
Вони як стадо нас женуть,
То на війну,то до роботи в мирну путь.
Діждалися? Вже й на роботу не беруть!
Ідіть синочки захищати
У нас хорошії зарплати
Ми навчимо вас воювати
І богу душу віддавати.
Шукає кращого життя
Знедолений народ країни
В єропу скоро вільний путь
Для непокірних,хай ідуть
Хай не зовуть народ вставати
І ката в домі покарати.
Не ждіть же мовчки,
А вставайте і своїх катів карайте
Отамана вибирайте
Запоріжську Січ згадайте.
Проти Віче в Україні
Мирного на площі
Не встоїть ця влада
У якої лише в думці
Корупційна зрада.