Зав'язуй із минулим своїм
Й дивись у світле майбутнє.
Я буду коханням твоїм,
Щоб дарувати життя незабутнє.
Разом із тобою я пройду
Всі важкі випробування
І в душі своїй місце знайду
Для гарячого як вогонь кохання.
Разом ми підкорим всі гори
І побачим, де є неба край,
Про нас поети писатимуть твори,
А ми створим свій малесенький рай.
Давай, відкривай свої очі,
І дивлячись прямісінько в даль,
Забудь про безсонії ночі,
Й про свою самотню печаль.
Давай будем просто жити
І відчувати, як цвіте весна.
Давай, будем знову просто любити
Із присмаком міцного вина...
Валентин Ганжук