Прийшов Петро у неділю
До кума Гомілки,
Щоби разом зняти пробу
З його «калганівки».
Там вони «дегустували»
Напій лікувальний,
Коментуючи події,
Тепер актуальні.
-А скажіть мені, кумасю,
Якої «холєри»
Яценюк ся не вступає
З посади прим’єра?
А чи то він «дурку гонить»,
Чи не «доганяє»,
Що від його «керування»
Скоро поздихаєм?
- Нагадайтесь, як ми колись,-
Мовив кум невдовзі,
-Годували разом свині
В совєтскім колхозі,
Пам’ятаєте, там був
Кнурюк ненаситний,
Що сам хотів пережерти
Увесь чир з корита?..
Як ви його від корита
За хвіст волочили,
І граліма по риляці
Й дупі «молотили».
Та кнурюка від корита
«На грам» не вступивсі,
І сам тлумив усю «хавку»,
Поки не вдавивсі…
Отак, куме, й можновладці
Хапають багато,
Забуваючи, що може
Їм то в горлі стати!
6.04.2016.