О, дайте мені автора! Благаю!
О, дайте мені автора! Молю!
Йому я розкажу як я кохаю
Його творіння, як я їх люблю!
Як сильно прагну, люди, я від серця
Його години три не відпускать
І у обіймах пАлких зпересердя
Його міцніше і міцніш тримать.
Творець він чуда, автор абсолюту
Закон держави написав він гордо
О дайте мені автора! Благаю!
Я з вдячністю потисну йому горло!