Дивися в мою душу несміливо, чи справді хочеш як ковток води?
Серед пустелі безліч фруктів спілих і не червивих, точно не таких.
Отрути вдосталь серце напилося чужих образ і образів у снах.
Я все боюся: прийде якось осінь- зів'януть квіти на твоїх вустах.