Подзвони, якщо схочеш
Серед ночі у травні.
Чую, як ти шепочеш
Про мій сміх бездоганний.
Знаю, десь в твоїм серці
Ще жевріє надія,
Що слова ті відверті
Я крізь час не розвію.
Ти не бійся питати
Як життя, де бувала.
Мабуть, я не зізнаюсь,
Що на тебе чекала.
Хоч, між нами лиш простір,
Ніби вимкнув хтось мрії.
Мушу визнати просто -
Що тобі я зрадію.