Ми різні, тому у кожного з нас своє сприйняття такого поняття як «щастя». Але деякі речі пронизують щастям кожного з нас, а саме – літній, сонячний день, квіти, канікули, Новий Рік чи День Народження. І неодмінно всі переповнюємося щастям, коли нам дарують подарунки, а також коли ми самі їх даруємо.
Для мене щастя – бути між людей. Щастя гуляти містом. З одного боку це – купа осіб які кудись квапляться, а з іншого, коли ти зламаєш каблук прогулюючись Хрещатиком, вони скажуть «Дівчино обережніше», а потім допоможуть улагодити проблему. Також щастя це – відвідувати найкращий в Києві суши-бар, їсти «Філадельфію» і сміятися, коли перебільшив з васабі. Для мене щастя вечірня прогулянка під зоряним небом, досягнення успіху в творчості, написання нових творів, і просто спостерігати грозу з блискавками.
Але найбільше щасливих моментів я переживаю саме в компанії людей. І не важливо друзі то чи купа незнайомих осіб, які прийшли на літ. вечір слухати чи читати поезію. А іноді просто приємно спостерігати з вікна автобуса випадкових перехожих, порівнюючи їх із собою.
Щастя – це як моргнути оком, минає швидко, але ми моргаємо часто.