Обійми, кроки, привітання!
Для чого зараз ці зізнання?
Цього не було і раніше.
Тепер воно мене не тішить.
Не ображайся, зачекай.
Настане мукам твоїм край!
Спини ходу, подумай трохи.
Не додавай собі мороки!
Було, як є. І є, як буде.
Не стане місця для приблуди.
Розчисти мотлох у житті.
Та на яву, а не у сні!
Не озирайся, йди вперід!
Та обирай поміж воріт.
Поради в мене не питай.
По-різному ми бачим рай.
Не бійся так. Усі ми смертні!
І душі часом є обдерті.
Спочатку думай про свою.
А далі я тебе знайду…