2015
Влада воює, так-так, воює зі своїми людьми.
Тягне війну, що гібридною звуть, як за яйця кота.
Там, у червоних кріслах у півколі засіли вони —
це вбивці людей, вбивці держави. Це імперія зла.
Влада активно воює проти своїх же героїв,
"Слава Вкраїні!", героям не слава — "Героям тюрма!"
Вони — то еліта, а ми для них лише купка гною.
Агов, народе, ти що? Підведись! Убивати пора!
Наш ворог не так той москаль, як наше правління,
Купаються в грошах, башляють собі закордон.
Все ж, ніколи не гризло відчуття їх сумління?
"Мамо, скажи мені, а чого ж я такий гандон?"
Наш підлий пилок, якого ми самі вибирали
посадить АТОшників, нациків й свідомих людей.
А ви будьте такими ж, бидло тупе й ліберали,
ця країна помре без радикальних дій та ідей.
А нас нагнули раком і тяжко входять нам в жопу,
нас давно обікрали і тягнуть останні труси.
Ну вам що, людішкі? "Європа! Ми хочем в Європу!"
Вам черв'як із Рошену давно продірявив мозги.
Ми повинні воювати! За свободу, честь, державу,
проти жида, міністра, депутата, тупого мєнта,
знайти на девяносто пять відсотків бидла управу,
врятувати країну. Ей, люди! Схаменіться, пора!
Дiйсно, гарний вiрш. Нинiшнiй Президент ще Януковичу вiрно служив, був за часiв Януковича мiнiстром економiки, а тепер усiм розказуе, який вiн патрiот. Тiльки от зi словом "ау" ви трошки намудрили, украiнською мовою набагато частiше кажуть "агов".
codyein відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00