Гей, сурмач, сурми скорiше збори та розсiй туман
Щоб зцiлилась наша Українa вiд кривавих ран
А ми нашу рiдну Україну iзцiлимо
А ми дiдiв козацькую славу збережемо.
Гей, повстаньте хлопцi молодiї, струнко станьте в ряд
Бо додолу похилився малиновий стяг
А ми прапор запорiзький пiдiймемо
А ми дiдiв козацькую славу збережемо.
Гей, ступаймо грiзною лавою на Схiд та Кубань
Визволяти братiв українцiв з ворожих кайдан
А ми наших братiв українцiв визволимо
А ми дiдiв козацькую славу збережемо.