Втомився дуже від усього:
Від міста, шуму, метушні.
Практично втратилось натхнення,
І настрій майже "на нулі".
Набрид режим щоденний, сірий,
Набрид до біса, не на жарт,
Душа втекти подалі хоче,
Лишень очікує на старт.
Тривати далі так не може,
Хоча і досі ще терплю.
Благаю, Боже, дай нагоду,
І я без роздумів втечу!
Я буду йти назустріч сонцю,
І не біда, що піду сам,
Насправді зовсім не боюся
Іти усупереч вітрам.
Хоч трішки мрію відпочити,
Знайти десь затишний куток,
Усе віддам, аби відчути
Свободи радісний ковток.