я хочу назавжди стати
тільки твоєю пташкою
хочу одного кохати
тебе теплом зігрівати
я хочу назавжди бути
для тебе коханою кицею
хочу з теплою ніжністю
в обіймах твоїх заснути
я хочу для тебе всюди
щоранку щодня щоночі
хочу тобі одному
смачненьке щось готувати
я хочу з тобою мати
затишок в домі кохання
хочу лише для тебе
доньку й сина подарувати
я хочу щоб ти мене
лиш мене називав маленька
я хочу я хочу і буду
тільки твоя, серденько