Кобзарю В.В.,
полковнику, начальникові
Охтирської міліції
…Коли він з вами заговорить –
Приємний, милий чоловік –
Остерігайтесь: запроторить
У буцегарню на весь вік!
На бистрині він, де немілко.
Тягар, як хрест важкий, несе.
І цар, і бог він у відділку,
Кобзар – цим сказано усе.