Розкажи як вдивляєшся в її карі очі,
Щоб в безодні очей побачити зорепад,
І як з розуму сходиш коли ближче стає до ночі,
І сп'янілий від мрій,забуваєш дорогу назад...
Напиши у листі як живеться у цьому світі
І як з нею чекаєш зустрічі віч-на-віч,
Розкажи про печаль,адже правди нікуди діти,
...та від серця ключі поховала травнева ніч.
Розкажи про...
Чекай,ні достатньо вже слів
Намалюй лиш її загадкові,глибокі очі,
І ні слова тепер їй промовити більше не смій,
Їй про тебе шепочуть замріяні зорі щоночі...