Ти пам'ятаєш як ми у великій компанії, коли подорожували по світі, грали у гру на бажання. Мені, як програвшому, загадали, щоб я якнайкраще, найщиріше та якнайправдивіше признався Тобі і коханні. Я довго вагався і не хотів, хоч для них, хто бажав, не було для цього відвертих причин. На кінець я здався боротись проти всіх, я підсунувся блище до Тебе. Я попросив Твою руку, не знаю чому, а для всіх я сказав "для ефекту". Всі мовчали, була тишина, всі чекали. Я почав.
Знаєш, я часто згадую день, коли вперше Тебе зустрів. Це була наша перша лекція в універі, для нас ще тоді в чужій країні. Ти сиділа на першій лавці, п'яте крісло від вікна вже тоді в моїй улюбленій білій мережевній кофті. Я пам'ятаю дивився на Тебе з думкою: "Вау, невже це можливо?". Так, це банально, але ти тоді мене захопила настільки, що я думав про тебе постійно. Постійно! Знаєш, я знайомитись міг з всіма будь-коли та де завгодно. Але до Тебе я мав страх якийсь підійти, ти для мене як криптоніт для Супермена. А згадай, як ми познайомились, я показував фокус твоїй добрій знайомій, після цього тобі, і я ще досі не знаю, чи Тобі тоді це сподобалось, твоя реакція мені незрозуміла. А коли наодинці ми говорили? Ха, ти ж пам'ятаєш як я тормозив, ти ж пам'ятаєш як я речення скласти не міг. Я не знаю чому. Я твої очі могу переказати до найменших деталів, ти навіть не можеш уявити на скільки ці карі намистини мені важливі. І зараз, коли нас всі бачать і чують, коли я тримаю твою ніжну руку, я скажу в перший, не знаю чи ще буде можливість, раз. Що ці всі слова, що були сказано мною зводяться до одного. До того, що я Тебе люблю.
Тишина тривала ще, здається, не довго. І після цього мене називали "Актором", "Той, кому треба Оскара". І питали мене в чому ж секрет, як я так скоро все видумав. Я сміявся, я сказав, що це все вино. Що чудотворна сила алкоголю розв'язала язик.
І лиш Тобі я признався в цю ж саму ніч, коли заснули вже всі давно, що видуманого там не було нічого.
ID:
671483
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 10.06.2016 23:18:35
© дата внесення змiн: 10.06.2016 23:18:35
автор: Marshall_Black
Вкажіть причину вашої скарги
|