вони віддають недоїдок життя
тобі
недоїдку людини
мовляв
бери
іди
і роби що хочеш
(як і робив завжди)
ти ж подібний до старого поруйнованого вітряка
стоїш посеред спустошення
бо вітер давно полетів
мельник із віслюком пішов
є пацюки
що вгризаються у дерев'яну плоть
є павуки що спогади снують
є вихід
вихід
обернутися на прах
пил/уламки/гуркіт
пам'ятний знак-"Вітряк збудований у 1988 році
завалився у 2016..."
пам'ятний знак на Молодіжному...