Про що ти думаєш сьогодні
Про мене,дощ,чи про життя?!
Твоє минуле завжди в моді
З тобою я завжди була
Про що ти мрієш в ліжку з ранку
І з ким вночі ти спиш скажи
Чи вартувала гра світанків
Яких ми вже не провели
Чи вартували втрати бою
Який тривав п'ять років ...ні
Чому до ніг не склали зброю
Серця ж на завжди полягли