А мы тут во погомоным
Тут ныц хахол ны понімае.
Хоть кол чышы дэ на башці.
Бо, ну, сцітуты поконьчялы ж.
А ты-то хто а во – грузін.
І дэ ж тыбэ поэт чытае.
Да він но пышэ жэ свойі
Да шэ й атлічны, відіш, пханьні.
А ты ж но граблямы во йіх.
Ну, от Жынь-шэнька нам грымаскы.
У йій усюды зь запяты.
Но ек вона вам словко, батьку?
Хэ, там жэ хахалів 100 тышч!
Но як то хахаль по-луганьську?
Ага, бабычнык чы то хрыч.
І всюды, бачтэ, пудс3гальня
Одна і та ж: пышы, ек свынк.
Мы тут однэйі жэньцы вмазав
Аж с пару сь пс3чычок за штых.
Ну, так, по-дружбы. А вжэ тая,
Ого-х! А ну ізгнаць С3лків!
Маноклей дайтэ вамп, бо бачтэ,
Ны выдно, шо мы й с-пуд Волынь.
Ну, й в нас оцэ ны ёлп ны скажэ.
А гэтэ самэ о… колінц.
А в обшым, всі по одпусках, сэр!
І нашо малпочкам сціхы.
Якая польза, колы старшый
Чомусь нагучуе сынычк.
...хмарі, кругом хмарі!
І дэ ля вам до Любышів