Не люблю
Я не люблю страшенно брехунів
Котрих , на жаль, розпізнаю не зразу ,
А коли до мене врешті – решт дійде,
Я гостро відчуваю біль , великую відразу.
Я не люблю, коли мене скажімо ,
Ні з того і ні з сього заганяють кут,
І не люблю, коли мені не довіряють.
Коли в колеса палку намагаються ввіткнуть
І ще коли нізащо ображають.
Я ненавижу нездоровий сміх
Або коли ще балом править заздрість
Котра повільно сточить все нутро і згодом перейде в ненависть.