Студенице рідна село наше миле
У віках величне й водночас просте
Ніжною красою серце полонило
У твоєму краї гарно все цвіте....
Приспів:
Зацілована долі, буйними вітрами
Ти колиска любові , пісня для душі
Та завжди знайду я дорогу до мами
І про тебе краю пишу я вірші
І людей достойних ця земля зростила
Ти Полісся велична Батьківщина моя
Ти дала наснаги і дала нам сили
І в дорогу дальню із села вела......
Як колись, зболію, різними думками
В памяті згадаю, все, що тут цвіло
Я прийду, до тебе , польовими стежками
І вклонюсь низенько ріднеє село....
Приспів:
Задушевно-тепла поезія про дорогі серцю місця... Хотілося б почути піснею. Наснаги!
Олег М. відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиросердно Вам дякую п. Людмило... Поки не буду хвалитися, але є маленька надія, що щось вийде,я обовязково дам Вам знати.... В мене вже є 2 пісні озвучені: Любові слова там файлик зверху і внизу в ютубі відео, і : Бо Вкраїни я син... Послухайте і подивіться будь- ласка...