А в Лук*яна очка карі,
Завжди буде він у парі,
Він сміється і жартує,
Боже,як його люблю я!
Ой,Лук*яночку,Лук*яне,
Ти красивий , дуже гарний,
В тебе ямочки на личку,
Щічки білі і рум*яні.
Ще в Лук*янчика кучері,
Білі ,гарні,закручені.
Люблять всі мого Лук"яна,
Він дитина щира й гарна.
Він є сонечко моє,
Світле,ніжне,чарівне.
Молимось ми за Лук*яна,
Богу -вдячні,йому-шана!
І у рочок ,і у десять,
Завжди буде він чудесний,
І у рочок,і у сто,
Завжди буде толк з його.
Сильна духом і душею,
Ця дитина на всі сто!!!
Любимому
внукові Лук*янчику!!!
27.07.2016р.