Є чорне й біле на землі,
Це,як любов і зрада,
Як можна жити з тим гріхом,
Коли ти так нагадив?
Любов пройшла і вже нема,
Лиш сльози,біль,розлука...
За що терпіла я все те,
За що була та мука?
Якщо я це переживу,
Якщо я жити буду,
Свій вік ,в добрі я проживу,
Та зло я не забуду!
08.10.2000 р.