Гартом зайця хизувався,
що погладили хорти,
але в паспорті стояла
зіллям правлена печать,
звідки тупо тхнуло трупом
від початку берегів,
тож пустився в пінту ніню
і помер без зайвих слів.
Так мораль середньовічна
судить кожного ловця,
а китайцеві без вудки
тільки гавриків ловить.