Мій милий друже, скучила за Вами,
За Вашим голосом і поглядом сумним.
Невже Ви дійсно так мене кохали?
Невже я Вам на це не відповім?
Ми були разом довго чи не довго?
Щасливці не рахують тих годин...
Ми мали мить, коли зійшлись дороги,
Коли я була Ваша, Ви - моїм.
Ви були другом, чи таким здавались?
Ви ж знали все, що в мене на душі.
Що я не Вас, а іншого кохаю,
І скільки болю він завдав мені.
Ви знали те, що я люблю свободу,
Що я не хочу більше почуттів.
Ви знали все... а втім сказали згодом,
Що знати цього зовсім не хотів.
"Бо я закоханий і хочу, щоб ти знала...
Я більше не вернусь в твоє життя..."
Мій милий друже, скучила за Вами
Але в мені відсутні почуття.