віддай кубань вкраїнському народу,
верни козацтво лицарство святе.
чи чуєш сурми кличуть до походу,
на дворі ж вітер і зима гуде
вернись козаче з Богом до народу,
дістань лиш шаблю, здійми хоругви,
один повстанеш вовком до походу,
один повстанеш й підіймеш полки,
і зарясніє земля українська,
і забуяє блиском булава,
земля кубанська житом сколосіє
і розілл'ється вся Кубань-ріка..
і от тоді заплещуть чисті води,
і забуяють силою ліси..
і підуть знову , знову до походу
кубанські й українські козаки