Я вірую Тобі,
Я вірую, Ісусе,
Молюсь удень, вночі
Щоб віддалив спокуси.
До серця увійди
І зацарюй у нім,
До Себе пригорни
І назови Своїм.
Мене не омини
І не відкинь від Себе,
Сумні без Тебе дні,
Життя нема без Тебе.
У серці запали
Любов Твою святу
Мене Ти пом'яни,-
Благаю і молю.
Гріхи мої прости,
Провини всі загладь,
Зі мною будь завжди
І у житті провадь.
Коли у гріх паду -
Тримай,не відпусти,
Коли в житті терплю,
На силах покріпи.