Скажи мені, мій любий друже
Чи віриш ти у бога?
і зараз я не про христа
а про алаха, одіна чи крона.
Про бога ра й амона
які на пару ділять сонце,
Про якоби страшного злого локі
Який постійно злить брата - тора.
А чув ти про афіну? посейдон? А може геліос?
Ах точно, це ж легенди, міфи та дурня..
Тебе ж чекає рай.. його ворота
З ключами у апостола Петра
Ти щирий християн
Тобі читати це звичайно бридко
Бо ж бог один... і саме той в котрого віриш ти.
і який тут результат виходить, знаєш?
Ти тоже атеїст
тільки в мене на одного більше.