І знову вибори зробили як годиться
Віддали чесно свої голоси
Все як у людей нам дали зрозуміти
Що кухня їх не пхати нам носи
Всі повара там свої хоч погані
Які неє але свої вони,не повара,
А хижаки це наглі,а нам потрібні
Мудрі вожаки,а це шакали у овечій шкірі
А шкіру як міняють хижаки,
Яку потрібно ту і одягають
Хамелеони це і дикуни
А нам потрібно мудрих і хоробрих
Щоб правильно вели стадо своє
Ні не таких що шкіру лиш міняють
А виють ці шакали як вовки
А барани також це розуміють
В них свій вожак і правила свої
Хоч і мізки в них ті овечі
А злість на хижаків у них в крові
І добре як шакали не голодні
Не бігають не ловлять їх в степу
Без вожака такі вони покірні
Барани можуть забадати їх сім»ю
Але і добре як вожак їхній розумний
Стадо він завжди правильно веде
Він їх не ловить не мішає не чіпляє
Один він знає куди зграю поведе
Таких в лаї в них не було і не буде
Мудрих і хитрих справжніх тих вовків
Лишились там одні шакали
Що хочуть з»їсти свійських баранів.
20,12,2013