Присвячується лікарю від Бога Наталії Василівній Могилєвській.
Присвячується лікарю
від Бога Наталії Василівній Могилєвській.
Вже рік пройшов як Ви лишили нас
Своїх дітей,сумну тепер хатину,
Село своє, і хворих тих , які чекали ВАС
Колегів по роботі , всю родину
Любили ВАС усі , де працювали ВИ
Гордилися що є такі в нас люди
Бо лікарем від Бога Ви були,
Таких як Ви у нас уже не буде,
Привітні завжди Ви були у цім житті,
Хоч і були усякі негаразди,
Носили біль чужу в своїй душі ,
Погасла свічка…Жаліють газди.
Мати мою Ви лікували теж,
І були як цей світ вона лишала,
СПАСИБІ ВАМ , а хворі ВИ були,
І ВАША мати вдома померала.
Роботу свою ВИ любили дуще за життя,
На вівтар медицини , все поклали
Тут лікували , і в Італії ВИ теж
І недругів ніколи ВИ не мали.
Змиритись важко ,хоч пройшов вже рік
Як ВАС із нами тут уже немає
Себе загнали. згадуємо ВАС,
І нам ВАС дуже-дуже не хватає,
Амбулаторія уже якась не та
І кабінет сумний де хворих ВИ приймали
Порадницею ВИ для всіх були,
Рано пішли у гості ВИ до мами
Людина мудра в цім житті були ,
І клятву Гіпократа ВИ тримали
Пробачте нас, що ми не вберегли
Потрібно кращих і тому забрали
08.12.2013