Поїхав президент знову у Сочі
Олімпіаду хоче бачити він там
У нього тут проблем немає знаєм
Поїхав радитись що скаже Путін нам.
З своїм народом говорити він не хоче
Навіщо, хто ми є такі?
Росія матушка йому поможе
Азіров друг рішив проблеми всі
Пішов сказати,
що зробив гуманний акт для України
для тих хто бив дітей там на майдані
Азірова відправив у Європу
Винних немає, діти були п”яні
Вже друг його в Австрії живе
Йому вже не потрібна матушка Росія
Грошей лишилось від кредитів тих
Кинув усіх і братанів Росії
Пішов сказати новий уряд
Кому які посади ме давати
Незнає як їх треба знову обдурити,
Винних дітей він хоче наказати
Як їхав він туди ти не забув сказати
Щоб і для тебе місце там шукав
Такі як ти Росії не потрібні
Навіщо задницю ти Путіну лизав?
І знову просиш ти Росію , щоб були
Посередниками в вас
Дограєшся, як хворий то лікуйся
Такий діагнос не лікується у вас?
Січень 2014