усе пізно чи рано, та з часом минає.
за минуле триматися сенсу немає,
бо ніщо не є вічне, й проблеми тим більше.
набери повні груди і дихай вільніше.
все проходить, і грець з ним, у цьому все чудо —
бо завжди після бурі світить сонце буде,
бо завжди все що бу́ло — то бу́ло, й немає.
тільки спогад про все це тебе ще тримає.
то забий! бо минає все добре, все зле.
все пройде! то живи і очікуй нове.
і приймай всі удари й всі щастя хвилини,
усе зле відпускай і живи позитивом.