Це місто мрії бачу в снах,
Туди я хочу повернутись.
Його оспівують в піснях,
Цей сон не дасть мені проснутись.
Це місто - де я хочу жити
І чути завжди трубний звук.
Де хочу працювати і творити,
Відчути дотик теплих рук.
Це місто Лева - Леополіс,
Що завжди буде у душі.
Тут ти душею й серцем виріс,
Тому й пиши про це вірші.