Для матері важка утрата біль,
Іде за тілом проклинає владу,
Синочка в неї відняли,за що, і роздає поману
Батько не може говорити, сердечник він
А як любив Івана, все розуміє, але слів нема
Бабуся плаче, пропала їх порада.
Діти кричать, тяжко дивитись це
Віршовно важко описати,
Їх батько кращий вчитель був
Словами це не можна доказати,
А влада наша як завжди мовчить,
Своїх дітей туди не посилала
Хоронить наших, це є бізнес їх
Тільки кричить Героям Слава!
Ніяких змін ми бачим господа
Дограєтесь вже люди зрозуміли
Нам, що просити тих з НЛО
ЩОБ НАВИЛИ ПОРЯДОК В УКРАЇНІ
Побачили ми все, і зрозуміли вже
Цей бізнес ваш проклятий є на крові,
Так вічно не буде , й минеться ще і це
Гаранти наші всі тут тимчасові.