Наш кожен день останнім може бути,
закінчитися раз. Чи назавжди ?
То доки маєш як, вдихни на повні груди,
та не спіши поперед батька, підожди.
Хай день, наснагою наповнений твоєю,
піною сходить в коловроті справ,
усе, що робиш ти, роби з душею,
пустих минай, щоб час ніхто не крав.
І вечір вже, - це фініш на етапі,
який скінчився разом з днем,
наступний правда вже на мапі,
бог дасть, не буде теж кінцем.
А що прийде в порі поранній,
щоб було добре помолись,
тому живи щодень, ніби останній
і не помилишся колись.